Információ a lelkigyakorlatokról

Nyomtatóbarát változatSend by email
A lelkigyakorlatok a kezdő nap estéjétől (18 óra), az utolsó nap ebédjéig tartanak. Eltérés esetén a lelkigyakorlat tájékoztatójában jelezzük.
 
Örömmel adunk helyet közösségeknek is lelkigyakorlataik megtartásához.
 
 
Bővebb ismertetés és jelentkezés:
 
Pintér Katalin vagy Piffkó László
 
Tel.: 72/490-610,  30/3385-784
 
E-mail: eletrendezes [at] jezsuita [dot] hu
 
Életrendezés Háza, 7694 Hosszúhetény, Püspökszentlászló 11.
 
 
A lelkigyakorlatok térítési költségei az Életrendezés Házában 2012. február 1-jétől
 
Szállásdíj (Ft/fő/éj)
 Alagsor (12 férőhely emeletes ágyakon)1 ágyas  közös fürdővel2-3 ágyas külön fürdővelSátorhely
0-3 évesingyenesingyenesingyenesingyenes
3-7 éves100014001500800
Keresettel nem rendelkező150021502350800
Keresettel rendelkező1900280030001000
 
Étkezés (Ft/fő)
 
Reggeli, vacsora 650
Ebéd 950
Úticsomag 670
Konyhahasználat (önellátás esetén, Ft/fő/étkezés) 200
Mosatás (ágynemű) 650
 
A pihenés, kirándulás, képzések, ill. kurzusok térítési díjai a fentiektől eltérnek, azok mértéke a csatolmányokból letölthetők. Itt találhatók a szobánkénti árak is. 
 
 
KEDVEZMÉNYEK LELKIGYAKORLATOK ALKALMÁVAL
 
A lelkigyakorlatokhoz az ABLAK Támogatási program keretén belül támogatás igényelhető az összes költség maximum 20%-ig. A támogatási igényt a jelentkezéskor kell jelezni.
 
Családos kedvezmény:
 
Szülők és 2-3 gyermek esetén 10% engedményt adunk a szállásköltségből.
 
Szülők és 4 vagy több gyermek esetén 15% engedményt adunk a szállásköltségből. 
 
Csoportos kedvezmény 8 fő felett: Szeptember elejétől április végéig hétvégék és ünnepnapok kivételével 10% engedményt adunk a szállásköltségből. További feltétel, hogy a csoport min. 2 éjszakát tölt az ÉH-ban (nem vonatkozik az ÉH által szervezett lelkigyakorlatokra). 
 
Ablak Támogatási Alap: Rászorultság esetén diákok, illetve keresettel rendelkező fiatalok részére (35 év alatt), az Ablak Támogatási Alap keretéből támogatást tudunk nyújtani. A kérelmező anyagi és szociális helyzetének mérlegelésével a helyszínen írásban nyújthatja be támogatási kérelmét, melynek maximális összege a teljes költség 50%-a lehet. A kérvény elbírálása a lelkigyakorlat vezetőjének, és az ÉH igazgatójának jogköre, mely a benyújtás pillanatában megtörténik. A jóváhagyott támogatási összeg levonásra kerül a lelkigyakorlat térítési költségéből. A támogatás csak jezsuita vezetésű lelkigyakorlatok esetén igényelhető. Bár szűkebb keretek között, de rászorultság és igény esetén az ÉH próbál segítséget nyújtani akkor is, ha a fenti kritériumoknak valaki nem felel meg. Kérjük, ilyen igényét jelentkezésekor jelezze. Lelkigyakorlatoktól eltérő programokra (nyaralás, üdülés) a fenti árszabás nem érvényes.
 
Örömmel adunk helyet közösségeknek is lelkigyakorlataik megtartásához.

Jelentkezés a csatolt jelentkezési lap kitöltésével email-en: eletrendezes [at] jezsuita [dot] hu vagy levélben, telefonon a fenti elérhetőségeken.

Üdülési csekket, bankkártyát, SZÉP kártyát (OTP, MKB, K&H) elfogadunk!
 
 
 
"Mindig azt tapasztaljuk, hogy akik gondterhelten, fáradtan jönnek házunkba, a pár napos ittlét végén ragyogó arccal, új életkedvvel és mély benső örömmel eltelve térnek haza. Ezt kínáljuk házunkban, bár tudjuk, hogy a sikert nem a mi ügyeskedésünk, vagy tudásunk biztosítja, hanem a teremtmény együttléte Teremtőjével."  Vácz Jenő SJ
 
Szeretettel várunk!  
 
CsatolmányMéret
eh_teritesi_dijak_2012.pdf42.35 kB
eh_teritesi_dijak_szobankent_2012.pdf387.9 kB
eh_jelentkezesi_lap.doc70.5 kB
eh_lelkigyakorlatok_2012.doc72 kB